Historik

Vi (Fredrik & Magnus) grundade Bröderna Skarings Fönsterputs 1997 och har sedan dess arbetat inom branschen, byggt verksamheter samt skapat goda affärsrelationer med såväl små som stora företag, kommuner och landsting. Vår ambition är att arbeta med ett stort kundfokus så du som kund ska känna dig trygg i våran närvaro.

Några ord om

Maxman Gruppen AB

Maxman Gruppen är ett företag som specialiserat sig på att sälja fönsterputsmaterial i Sverige & Norden sedan år 1996. Magnus Skaring är sedan 2015 bolagets ägare och VD.

Vi är företaget som säljer fönsterputsmaterial till återförsäljare och tjänsteföretag i Sverige men även inom EU. Sortimentet är brett och många av de ledande märkena finns representerade. Vi samarbetar med leverantörer från Danmark, Tyskland, Nederländerna, Italien, & USA.

Maxman har sedan en tid specialiserat sig på vattensystem för rengöring med ultrarent vatten.
Vi har Europaagenturen för Amerikanska vattensystem från RHG www.rhgproducts.com. Maxman är också återförsäljare för Unger vattensystem Pure water cleaning system www.ungerglobal.com

Maxman har även Europaagenturen för det unika medlet Safe Restore. Med produkten räddar du glas som normalt sett behöver bytas pga ”mjölkning” eller etsningar i glaset. Fungerar även fantastiskt på sten och betong fasader som missfärgats.
www.eacochem.com

Vi erbjuder även  utförande av tjänster inom områdena traditionell fönsterputs & fasadtvätt med rent vatten, specialrengöringar och golvbehandlingar. Läs mer under fliken Tjänster”.

Offertförfrågan